De nieuwe smaken van Weesp

De nieuwe smaken van Weesp: ontdek Mevrou & Co, restaurant de Kruidenier en Porterhouse Waterfront

Niets is fijner dan in de koude wintermaanden de intimiteit en warmte op te zoeken in een gezellig café of restaurant bij je in de buurt. Het aanbod aan fijne eetgelegenheden in Weesp is in de afgelopen tijd gegroeid en we brengen deze nieuwe aanwinsten graag bij je onder de aandacht. Lekkere gerechten, mooie locaties en fijne sferen die het ontdekken waard zijn!  

Gezellig lunchen en koffie bij Mevrou & Co

Mevrou & Co is een gezellige lunchroom met een eigenzinnig karakter, gevestigd in het centrum van Weesp. Hier kun je de hele dag door genieten van de lekkerste brunchgerechten die met liefde worden bereid in eigen keuken. Een relaxte plek om bij te praten met vrienden, een snelle hap te eten met de kinderen of alleen in alle rust te genieten van een kop koffie. Het menu is een samensmelting van lokale ingrediënten, traditionele recepten en een vleugje Zuid-Afrikaanse invloed. Het kan niet anders dan dat je, je hier direct thuis voelt.

Authentieke mediterraanse gerechten bij restaurant de Kruidenier

In het hart van Weesp ligt restaurant de Kruidenier, dé plek voor liefhebbers van mediterraans eten. Hier proef je de ware smaken van de Middellandse Zee en draait alles om een ontspannen sfeer en gastvrijheid. Het menu bestaat uit gerechten die worden bereid met authentieke ingrediënten: traditionele vis-, vlees- en groentegerechten en smaakvolle wijnen, allemaal zo vers mogelijk. In dit restaurant proef je niet alleen de lekkerste smaken, maar ook de geschiedenis van Weesp. Het pand deed namelijk ooit dienst als lokale kruideniersopslag.

Porterhouse Waterfront: dineren met uitzicht op de Vecht

Op een van de mooiste plekjes in Weesp vind je de derde locatie van PorterHouse Waterfront Restaurants. Aan de Vecht, met uitzicht op het 'koeienstrandje' en het gedeeltelijk gerestaureerde torenfort Fort Uitermeer. Zodra je hier binnenloopt voel je direct de relaxte sfeer. De perfect plek voor een gezellige lunch of diner met het hele gezin. Of spreek af aan de bar met een vriend of vriendin om samen de lekkerste cocktails te proeven.

Waar ga jij als eerst eten? Of je nu een fijnproever bent die op zoek is naar nieuwe smaken of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te genieten met vrienden en familie, deze plekken bieden voor ieder wat wils!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen