Dit zijn de ‘specials’ van Weespersluis

Dit zijn de ‘specials’ van Weespersluis

Alle buurten in Weespersluis hebben een bijzonder en eigen karakter. Van Lanenrijk met knusse hofjes en groene singels tot Waterrijk met stijlvolle villa’s aan het water. Een aantal woningen lichten we uit vanwege hun bijzondere karakter. Deze huizen vallen op door hun verschijningsvorm of door het unieke woningtype. Van moderne woningen met een knipoog naar het authentieke boerderijgevoel tot duurzame houten villa’s en een luxe appartementengebouw omgeven door water en groen. We vertellen je graag meer over deze ‘specials’ van Weespersluis. 

De sfeer van herenboerderijen in Vechtrijk 3B1 fase 5

Tien woningen met een stilistische en ruimtelijke knipoog naar het boerderijgevoel. Zie je het al voor je? De architectuur ademt de sfeer van herenboerderijen, met sfeervolle luiken en gedetailleerde dakkapellen. Een speelse verwijzing naar het historische karakter van Weesp met de vele boerderijwoningen die sinds jaar en dag langs de Vecht staan. De nieuwe huizen voldoen natuurlijk aan de duurzaamheidsstandaarden van nu, met een energielabel A++++ en de ligging is uniek, omsingeld door waterrijke lanen, boomgaarden en het groene Gouwpark. 

Bekijk het aanbod hier en schrijf je voor 1 februari 12.00 uur in voor Vechtrijk 3B1 fase 5 >

Ext Cam A

Wonen in een houten villa tussen water en groen

Op een schiereiland in Waterrijk, omringd door het water van de Gouw, komt Weesperhout (Waterrijk 5B1), een kleinschalige ontwikkeling met 16 stijlvolle houten villa’s, de eerste houten woningen in Weespersluis. Door de grote raampartijen in de huizen voel je je dichtbij het water en de natuur, hier wil je wonen. Houten woningen leveren daarnaast vele voordelen op. Wist je bijvoorbeeld dat alleen al het zicht op hout zorgt voor meer geluk en minder stress? Alle villa’s in Weesperhout zijn ‘damp open’ gebouwd en hebben daardoor als het ware ademende wanden. Dat zorgt niet alleen voor een beter werkende isolatie, maar ook voor een zeer constante luchtvochtigheid wat de gezondheid bevordert. Er is nog 1 vrijstaande woning te koop!

Alle voordelen van houtbouw hebben we voor je op een rij gezet in deze blog >

32666 Ext 02 small cbc53e863b62cb0f4a74b7b9e3eae551

Waterrijk 5C1: moderne en luxe appartementen

Dit statige appartementengebouw in Waterrijk tilt luxe naar een nieuw niveau. Dit juweel in Weespersluis telt zeven woningen. Hier straalt elk detail comfort uit. De appartementen bieden een prachtig uitzicht op het omliggende water en groen en zijn uitgerust met alle moderne gemakken die je je maar kunt wensen. Het appartementengebouw biedt woningen met een oppervlakte variërend van 125 tot 150 vierkante meter. De appartementen gaan dit voorjaar in verkoop.

Een voorproefje van wat je kunt verwachten, bekijk je hier >

waterrijk 5c1 appartement beeld 1 2048x1536jpg

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen