Interesse in commerciële units centrum Weespersluis? 

In de loop van 2024 zal het centrum van Weespersluis worden opgeleverd. In het centrum zijn enkele ruimtes beschikbaar voor winkels en horeca, die nog moeten worden toegewezen. De commerciële ruimtes komen onder de hoede van Lindeman / Caelum Investments. Eerder tekende deze belegger al een overeenkomst met Centrum Weespersluis BV over de exploitatie van de supermarkt.

Om te komen tot een sterk centrumgebied, dat aantrekkelijk is voor bewoners van Weespersluis, is de belegger met name op zoek naar huurders van de commerciële ruimtes die zich richten op verse producten (denk aan een slager, een bakker, delicatessenzaak, bloemen), en een dierenspeciaalzaak, een kantoorboekhandrel, een kapsalon, een beautysalon, een aanbieder van personal coaching, en een horecazaak voor daghoreca inclusief diner.
 
Interesse in één van de commerciële ruimtes? Neem dan contact op met Bruce Peters en Thijs Berkvens via alces.admin@ah.nl en vermeld in de e-mail in welke branche je actief bent, wat je (globale) plannen zijn en de bandbreedte van het aantal vierkante meter dat je nodig denkt te hebben. Een korte pitch van maximaal 200 woorden is welkom!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen