Wat gaat er komen in Weespersluis?

Wat gaat er komen in Weespersluis?

Weespersluis wordt gebouwd in de ‘Fin de siècle’ architectuur, een rijk gedecoreerde stijl met binnen-buitenruimtes en gevels met een verticaal karakter. De woningen passen voor het overgrote deel qua architectuur helemaal in de woonsfeer die je bij de historische buitenplaatsen langs de Vecht vindt. Natuurlijk gaan niet alle woningen er hetzelfde uitzien.

Fin de siècle architectuur wordt afgewisseld met klassieke én moderne architectuur. Er komen verschillende woningtypen rond hofjes, parkstraatjes en singels. Elke buurt krijgt zijn een eigen karakter. De nieuwe wijk bestaat uit drie deelgebieden; Vechtrijk, Lanenrijk en Waterrijk.

Waterrijk, Vechtrijk en Lanenrijk

In de deelgebieden komen verschillende woningtypen, zoals herenhuizen, tweekappers en vrijstaande villa’s. Ook zijn er kavels voor zelfbouw. Het landschap en het water spelen een belangrijke rol in de nieuwe wijk. Zo is Vechtrijk georiënteerd op de Vecht, met woningen in parkstraatjes met gesloten hoeken. Lanenrijk is meer een buurt met singels, lanen en hofjes. Waterrijk ligt langs een groene parkachtige boulevard. Hier komen onder andere villa´s midden in het landschap en kavels aan het water met eigen aanlegsteiger.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen