Aanbod Lanenrijk Fase 1B
 Aanbod Lanenrijk Fase 1B

Weespersluis wordt een ruim woonlandschap met circa 2.750 woningen. De nieuwe wijk ligt zeer centraal: op 10 treinminuten van Amsterdam. De natuur en het water spelen een belangrijke rol. Slechts een derde deel van het gebied wordt bebouwd. De rest blijft open voor water en groen.

Nieuw aanbod Lanenrijk vanaf 24 januari

Op vrijdag 24 januari 2020 start de verkoop van 18 herenhuizen én 30 appartementen van ontwikkelaar AM in Lanenrijk 1B2. De woningen liggen tussen het water én het groen in en worden gebouwd in de  voor Lanenrijk bekende  Fin  de  Siècle architectuurstijl. Kenmerkend voor deze stijl zijn de rijke decoraties, zoals ruime dakoverstekken met mooie houten daklijsten, fraaie erkers en een grote variëteit in kleur van metselwerk, bakstenen en kozijnen. Alle woningen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, lucht-water-warmtepomp en zonnepanelen. Ook hebben ze een eigen tuin of balkon. Schrijf je via de projectsite alvast in als belangstellende. 

Doorkijk aanbod 2020

In 2020 gaat in Weespersluis een groot aantal woningen in verkoop. Een gevarieerd aanbod van rij- en hoekwoningen, herenhuizen en luxe villa's aan het water. Deze woningen zijn verdeeld over de drie woonlandschappen in Weespersluis: het inmiddels bekende Lanenrijk, maar volgend jaar komt er ook aanbod in Vechtrijk en Waterrijk. Houd voor meer informatie de nieuwsbrief en de websites van de verschillende ontwikkelaars in de gaten.

Meer informatie

Om op de hoogte te blijven van de totale ontwikkeling Weespersluis en het complete aanbod schrijf je je onder aan deze pagina in als belangstellende. Om op de hoogte te blijven van het aanbod per ontwikkelaar schrijf je je óók in als belangstellende op de 3 verschillende verkoopwebsites.

Woningaanbod BPD/ Adriaan van Erk

Woningaanbod BPD/ Adriaan van Erk

In 2020 komt BPD/Adriaan van Erk met nieuw aanbod in Lanenrijk, Vechtrijk en Waterrijk. Schrijf je in als belangstellende om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod.

Meer informatie
Woningaanbod AM

Woningaanbod AM

In 2020 brengt AM nieuwe woningen in de deelgebieden Lanenrijk en Waterrijk in verkoop. Schrijf je nu alvast in als belangstellende.

Meer informatie
Woningaanbod Blauwhoed Van Wijnen

Woningaanbod Blauwhoed/ Van Wijnen

In 2020 start Blauwhoed/ Van Wijnen met nieuw woningaanbod in Lanenrijk. Schrijf je in als belangstellende om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod.

Meer informatie

Nieuwsbrief

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen