Aanbod Lanenrijk Fase 1B
 Aanbod Lanenrijk Fase 1B

Weespersluis wordt een ruim woonlandschap met ca. 2.750 woningen. De nieuwe wijk ligt zeer centraal: op 10 treinminuten van Amsterdam. De natuur en het water spelen een belangrijke rol. Slechts een derde deel van het gebied wordt bebouwd. De rest blijft open voor water en groen. 

Nieuwe fase Lanenrijk in verkoop

Op donderdag 18 juli startte de gefaseerde verkoop van Lanenrijk fase 1B2. Als eerste zijn 52 herenhuizen van ontwikkelaar BPD/Adriaan van Erk in verkoop. Meer informatie over dit aanbod vind je op hun projectwebsite.

De verkoop van Lanenrijk fase 1B2 gaat later deze zomer verder met het aanbod van Blauwhoed/Van Wijnen. Na de zomer gaan de woningen van ontwikkelaar AM in verkoop. Het totaal aanbod bestaat uit een groot aantal herenhuizen en appartementen, ontworpen in de voor Weespersluis kenmerkende Fin de siècle architectuurstijl.

Herenhuizen en appartementen

Het aanbod bestaat uit ca. 100 twee- en driekamerappartementen vanaf 50 m2 met prijzen vanaf ca. €205.000 v.o.n. En ongeveer. 70 herenhuizen met een woonoppervlak vanaf ongeveer 105 m2 met een v.o.n.-prijs vanaf €420.000.

Ontwikkelaars

Weespersluis wordt ontwikkeld door 3 ontwikkelaars: BPD/ Adriaan van Erk, Blauwhoed/ Van Wijnen en AM. De websites van de verschillende ontwikkelaars van Weespersluis tonen het actuele aanbod. 

Aanbod BPD/ Adriaan van Erk: nieuwbouw-weespersluis.nl
Aanbod Blauwhoed/ Van Wijnen: woneninweespersluis.nl
Aanbod AM: nieuwbouwweespersluis.nl 

Meer informatie

Om op de hoogte te blijven van de totale ontwikkeling Weespersluis en het complete aanbod schrijf je je onder aan deze pagina in als belangstellende. 

Om op de hoogte te blijven van het aanbod per ontwikkelaar schrijf je je óók in als belangstellende op de 3 verschillende verkoopwebsites. 

BPD adriaan van erk aanbod

Woningaanbod BPD/ Adriaan van Erk

Nu in verkoop! De eerste 52 herenhuizen! Schrijf je nu in.

Meer informatie
Aanbod

Woningaanbod AM

AM heeft nog twee woningen te koop in Lanenrijk fase 1B. Nieuw aanbod na de zomer online. Schrijf je nu alvast in als belangstellende.

Meer informatie
Aanbod

Woningaanbod Blauwhoed/ Van Wijnen

Nieuw aanbod deze zomer online. Schrijf je nu alvast in als belangstellende!

Meer informatie

Nieuwsbrief

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen