Aanbod Lanenrijk Fase 1B
 Aanbod Lanenrijk Fase 1B

Weespersluis wordt een ruim woonlandschap met circa 2.750 woningen. De nieuwe wijk ligt zeer centraal: op 10 treinminuten van Amsterdam. De natuur en het water spelen een belangrijke rol. Slechts een derde deel van het gebied wordt bebouwd. De rest blijft open voor water en groen. 

Binnenkort nieuw aanbod AM

Begin 2020 verwachten we in verkoop te gaan met 18 herenhuizen, 18 appartementen en 12 zogenaamde beneden- en bovenwoningen van ontwikkelaar AM in verkoop te brengen. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van hun start verkoop datum. Schrijf je via de projectsite alvast in als belangstellende.

 

Herenhuizen en appartementen

Het totale aanbod van Lanenrijk fase 1B2 bestaat uit ca. 100 twee- en driekamerappartementen vanaf 50 m2 met prijzen vanaf ca. € 205.000 v.o.n. En ongeveer 70 herenhuizen met een woonoppervlak vanaf ongeveer 105 m2 met een v.o.n. -prijs vanaf € 420.000. De eerste huizen zijn inmiddels verkocht en de laatste huizen en appartementen gaan dit najaar in verkoop.

Ontwikkelaars

Weespersluis wordt ontwikkeld door 3 ontwikkelaars: BPD/ Adriaan van Erk, Blauwhoed/ Van Wijnen en AM. De websites van de verschillende ontwikkelaars van Weespersluis tonen het actuele aanbod. 

Aanbod BPD/ Adriaan van Erk: nieuwbouw-weespersluis.nl
Aanbod Blauwhoed/ Van Wijnen: woneninweespersluis.nl
Aanbod AM: nieuwbouwweespersluis.nl 

Meer informatie

Om op de hoogte te blijven van de totale ontwikkeling Weespersluis en het complete aanbod schrijf je je onder aan deze pagina in als belangstellende. 

Om op de hoogte te blijven van het aanbod per ontwikkelaar schrijf je je óók in als belangstellende op de 3 verschillende verkoopwebsites. 

BPD adriaan van erk aanbod

Woningaanbod BPD/ Adriaan van Erk

De inschrijving voor de 48 appartementen is gesloten. Schrijf je in als belangstellende om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod.

Meer informatie
Aanbod

Woningaanbod AM

Naar verwachting start begin 2020 de verkoop van 18 herenhuizen, 18 appartementen en 12 boven- en benedenwoningen. Schrijf je nu alvast in als belangstellende.

Meer informatie
Aanbod

Woningaanbod Blauwhoed/ Van Wijnen

De inschrijving voor de 20 appartementen (3 appartementen en 17 beneden-/bovenwoningen) en 7 herenhuizen is gesloten. Schrijf je in als belangstellende om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod.

Meer informatie

Nieuwsbrief

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen