Vechtrijk

In Vechtrijk komen notariswoningen, statige grachtenpanden, herenhuizen en riante twee-onder-een-kapwoningen. Wonen aan een groen park of aan de kade met zicht op de bootjes richting de Vecht. Gelegen rondom het binnenwater, mét uitzicht op de Vecht. De mix van rijk gedecoreerde architectuur en een strakke Oudhollandse classicistische stijl zorgt voor een afwisselende en sfeervolle uitstraling.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wonen in een ‘vestingstadje’

Knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers; wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. In Vechtrijk komt het 'centrum' van Weespersluis met een haven, een sluis, winkels, een strandje aan het water, visplekken en een groen park. Vechtrijk biedt een uniek en sfeervol straatbeeld door de mix van strak vormgegeven huizen en woningen met rijke details, zoals gevelversieringen, trappetjes bij de voordeur en erkers.

Klassieke Hollandse bouwstijl

In dit ‘centrum’ van Weespersluis is de architectuur formeler (meer individueel en symmetrisch) dan in Lanenrijk en Waterrijk. Een belangrijke inspiratiebron voor Vechtrijk is de architectuurstijl die veel voorkomt in de kernen van Vechtse dorpen. Deze klassieke Hollandse bouwstijl vindt zijn oorsprong in de 17e-18e eeuw. Daarnaast komen hier ook woningen in de voor Weespersluis kenmerkende Fin de siècle architectuurstijl.

Aanbod in Vechtrijk

Vechtrijk

BPD/Van Erk

Er zijn nog enkele woningen in Vechtrijk 3A1 van BPD/Van Erk beschikbaar. Schrijf je in!
Vechtrijk

AM

De inschrijving voor Vechtrijk 3B1 fase 5 van AM is gesloten. Schrijf je in voor de reservelijst.
Vechtrijk

Blauwhoed/Van Wijnen

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van toekomstig aanbod van Blauwhoed/Van Wijnen in Vechtrijk.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis en de start verkoop data van de verschillende deelgebieden? Meld je dan hieronder aan voor deze nieuwbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen