Bezoek Weespersluis tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september

Vechtrijk

In Vechtrijk komen notariswoningen, statige grachtenpanden, herenhuizen en riante twee-onder-een-kapwoningen. Wonen aan een groen park of aan de kade met zicht op de bootjes richting de Vecht. Gelegen rondom het binnenwater, mét uitzicht op de Vecht. De mix van rijk gedecoreerde architectuur en een strakke Oudhollandse classicistische stijl zorgt voor een afwisselende en sfeervolle uitstraling.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wonen in een ‘vestingstadje’

Knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers; wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. In Vechtrijk komt het 'centrum' van Weespersluis met een haven, een sluis, winkels, een strandje aan het water, visplekken en een groen park. Vechtrijk biedt een uniek en sfeervol straatbeeld door de mix van strak vormgegeven huizen en woningen met rijke details, zoals gevelversieringen, trappetjes bij de voordeur en erkers.

Klassieke Hollandse bouwstijl

In dit ‘centrum’ van Weespersluis is de architectuur formeler (meer individueel en symmetrisch) dan in Lanenrijk en Waterrijk. Een belangrijke inspiratiebron voor Vechtrijk is de architectuurstijl die veel voorkomt in de kernen van Vechtse dorpen. Deze klassieke Hollandse bouwstijl vindt zijn oorsprong in de 17e-18e eeuw. Daarnaast komen hier ook woningen in de voor Weespersluis kenmerkende Fin de siècle architectuurstijl.

Aanbod in Vechtrijk

Vechtrijk

BPD/Van Erk

De verkoop van 12 herenhuizen en tweekappers in Vechtrijk 3A1 fase 2 is gestart. Bekijk het aanbod en schrijf je in >>
Vechtrijk

AM

De verkoop van Vechtrijk 3B1 fase 2 is gestart: 27 herenhuizen en tweekappers. Bekijk het aanbod en schrijf je in >>
Vechtrijk

Blauwhoed/Van Wijnen

Er zijn nog enkele woningen Vechtrijk XB2 beschikbaar. Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis en de start verkoop data van de verschillende deelgebieden? Meld je dan hieronder aan voor deze nieuwbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen