Waterrijk

Waterrijk

Waterrijk is een rijk van eilandjes waarbij landelijk én eigentijds wonen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bootjes, steigers, bruggen en haventjes kenmerken de rijke beleving van het water in dit deel van Weespersluis. Landelijk, waterrijk, ontspannen, robuust, een tikkeltje chique én oer Hollands. We omschrijven de stijl dan ook als ‘Hollands Water’.

Royaal wonen

In Waterrijk staan alle woningen op riante kavels. Je vindt hier voornamelijk royale twee-onder-een-kapwoningen en prachtige vrijstaande villa’s. De huizen en de architectuurstijl zijn geïnspireerd op de typische Hollandse dorpen langs de Vecht. Niet hetzelfde, maar met een eigentijdse twist. Het landelijke karakter van ‘Hollands Water’ zie je terug in de grote dakvlakken, lage goten en het gebruik van lichte natuurlijke materialen. De woningen sluiten goed aan bij het natuurlijke landschap. Veranda’s en steigers nodigen uit tot een ontspannen buitenleven.

Van romantisch tot modern en eigentijds

De architectuurstijl varieert van romantisch met een rietgedekte kap tot modern en eigentijds. Altijd oer Hollands met de chique uitstraling van de dorpen langs de Vecht en villawijken in het Gooi. Hier geniet je in alle rust van de unieke waterverbinding met de Vecht, het IJmeer en de Loosdrechtse plassen. Of je nu kiest voor een riante twee-onder-een-kapwoning, een rijwoning of een luxe villa met een eigen aanlegsteiger, je woont altijd ruim en vrij.

Aanbod Waterrijk 2020

Klik op de een ster voor meer informatie.

Aanbod in Waterrijk

Waterrijk

BPD/Van Erk

In Waterrijk 4 gaan in totaal 88 herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's in verkoop. Schrijf je alvast in als belangstellende.
Waterrijk

AM

In Waterrijk 4 gaan 37 twee-onder-een-kapwoningen en luxe vrijstaande villa's in verkoop. Schrijf je alvast in als belangstellende.