,
Waterrijk

Zoek jouw woning

Woningtype

Deelgebieden

Waterrijk

Waterrijk is een rijk van eilandjes waarbij landelijk chique én eigentijds wonen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bootjes, steigers, bruggen en haventjes kenmerken de rijke beleving van het water in dit deel van Weespersluis. Landelijk, waterrijk, ontspannen, robuust, een tikkeltje chique én Oerhollands. We omschrijven de stijl dan ook als ‘Hollands Water’.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Royaal wonen

In Waterrijk staan alle woningen op riante kavels. Je vindt hier voornamelijk royale twee-onder-een-kapwoningen en prachtige vrijstaande villa’s. De huizen en de architectuurstijl zijn geïnspireerd op de typische Hollandse dorpen langs de Vecht. Niet hetzelfde, maar met een eigentijdse twist. Het landelijke karakter van ‘Hollands Water’ zie je terug in de grote dakvlakken, lage goten en het gebruik van lichte natuurlijke materialen. De woningen sluiten goed aan bij het natuurlijke landschap. Veranda’s en steigers nodigen uit tot een ontspannen buitenleven.

Van romantisch tot modern en eigentijds

De architectuurstijl varieert van romantisch met een rietgedekte kap tot modern en eigentijds. Altijd oer Hollands met de chique uitstraling van de dorpen langs de Vecht en villawijken in het Gooi. Hier geniet je in alle rust van de unieke waterverbinding met de Vecht, het IJmeer en de Loosdrechtse plassen. Of je nu kiest voor een riante twee-onder-een-kapwoning, een rijwoning of een luxe villa met een eigen aanlegsteiger, je woont altijd ruim en vrij.

Aanbod Waterrijk 2020

Klik op de een ster voor meer informatie.

Aanbod in Waterrijk

Waterrijk

BPD/Van Erk

Nog enkele twee-onder-een-kapvilla’s en luxe vrijstaande villa's beschikbaar in Waterrijk 4A2. Kijk op de website van de ontwikkelaar.
Waterrijk

AM

Nog enkele twee-onder-een-kapvilla’s en luxe vrijstaande villa's beschikbaar in Waterrijk 4A3. Kijk op de website van de ontwikkelaar.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis en de start verkoop data van de verschillende deelgebieden? Meld je dan hieronder aan voor deze nieuwbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen