Zoek jouw woning

Woningtype

Deelgebieden

Waterrijk

Waterrijk is een rijk van eilandjes waarbij landelijk chique én eigentijds wonen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bootjes, steigers en bruggen kenmerken de rijke beleving van het water in dit deel van Weespersluis. Landelijk, waterrijk, ontspannen, robuust, een tikkeltje chique én oer-Hollands. We omschrijven de stijl dan ook als ‘Hollands Water’.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Royaal wonen

In Waterrijk staan alle woningen op riante kavels. Je vindt hier voornamelijk royale twee-onder-een-kapwoningen en prachtige vrijstaande villa’s. De huizen en de architectuurstijl zijn geïnspireerd op de typische Hollandse dorpen langs de Vecht. Niet hetzelfde, maar met een eigentijdse twist. Het landelijke karakter van ‘Hollands Water’ zie je terug in de grote dakvlakken, lage goten en het gebruik van lichte natuurlijke materialen. De woningen sluiten goed aan bij het natuurlijke landschap. Veranda’s en steigers nodigen uit tot een ontspannen buitenleven.

Van romantisch tot modern en eigentijds

De architectuurstijl varieert van romantisch met een rietgedekte kap tot modern en eigentijds. Altijd oer Hollands met de chique uitstraling van de dorpen langs de Vecht en villawijken in het Gooi. Hier geniet je in alle rust van de unieke waterverbinding met de Vecht, het IJmeer en de Loosdrechtse plassen. Of je nu kiest voor een riante twee-onder-een-kapwoning, een rijwoning of een luxe villa met een eigen aanlegsteiger, je woont altijd ruim en vrij.

Aanbod Waterrijk 2021

Klik op een ster voor meer informatie.

Aanbod in Waterrijk

Waterrijk

BPD/Van Erk

De inschrijving voor Waterrijk 4B2 is gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst en voor toekomstig aanbod op de projectwebsite.
Waterrijk

AM

De inschrijving voor Waterrijk 4B1 is gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst en voor toekomstig aanbod op de projectwebsite.
Waterrijk

Blauwhoed/Van Wijnen

De verkoop van 70 woningen in Waterrijk 5A1-west start is gestart. De woningen variëren van vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en bungalows tot luxueuze appartementen. Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis en de start verkoop data van de verschillende deelgebieden? Meld je dan hieronder aan voor deze nieuwbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen