Sfeervol centrum in Weespersluis

Actueel aanbod

Benieuwd naar wat er op dit moment in verkoop is? Klik hier!

Sfeervol centrum in Weespersluis

Middenin in Vechtrijk komt het centrum van Weespersluis. Met een sfeervol ‘ontmoetingsplein’ aan een haven, valt in dit stukje Weespersluis straks van alles te beleven. Hier kom je voor je wekelijkse boodschappen bij de Albert Heijn, een kop koffie of een wijntje op een zonnig terras of kijk je op een van de bankjes aan de haven naar de uitvarende en aanmerende bootjes. Er is ook ruimte voor kleinschalige winkels, een gezondheidscentrum, een brede school en een kinderdagverblijf. Het centrum is straks dé ontmoetingsplaats voor de bewoners van Weespersluis.

22520 De Firma Stek Weespersluis Vechtrijk Centrum Plein 72dpi

Voorzieningen in het centrum

Wanneer je richting het centrum van Weespersluis gaat, kom je als eerst het Gezondheidscentrum Weespersluis (het prachtige witte gebouw op de hoek) tegen. Hier vind je onder andere twee huisartsenpraktijken, een apotheek, een tandartspraktijk, een logopediste en een fysiotherapeut. Naast het Gezondheidscentrum komt de Albert Heijn. Verder vind je op het plein ruimte om je auto of je fiets te parkeren en kleinschalige voorzieningen en horeca. Aan de zuidkant van het centrum, aan de rand van het Weespersluispark, bevindt zich de Brede School en het kinderdagverblijft Weesperpark.

Beeld met AH XS

De haven en De Gouw

In het centrum komt ook een sfeervolle haven, waar bewoners hun sloep kunnen aanleggen. Een zeilbootje behoort ook tot de mogelijkheden. Let op: je vaart wel met gestreken mast richting de sluis! Of pak de sup voor een lekker ontspannen dagje op het water. Via De Gouw en de nieuwe sluis ben je in slechts tien minuten op de Vecht. Aan het einde van de middag kijk je op een van de bankjes aan de haven naar de bootjes die terugkeren van een rondje Vecht. Dat is ’s zomers genieten.

22520 De Firma Stek Weespersluis Vechtrijk Centrum Haven 72dpi

Wonen in het centrum van Weespersluis

Er zijn nog enkele woningen in het centrum van Weespersluis beschikbaar. Ben je benieuwd naar het actuele aanbod? Neem dan een kijkje op onze aanbodpagina >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis en de start verkoop data van de verschillende deelgebieden? Meld je dan hieronder aan voor deze nieuwbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen