Kinderdagverblijf Weespersluis

Actueel aanbod

Benieuwd naar wat er op dit moment in verkoop is? Klik hier

Kinderdagverblijf Weespersluis

Naar verwachting opent Kind & Co in 2023 een kinderdagverblijf in Weespersluis. Het kinderdagverblijf komt aan de rand van het Weespersluispark, tegenover de Brede School.

Het kinderdagverblijf gaat opvang aanbieden aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud. De medewerkers zullen zowel een fysieke als sociaal-emotioneel veilige omgeving bieden waarin de kinderen volop begeleid worden in hun ontwikkeling. Kind & Co vindt het belangrijk dat kinderen op hun eigen manier en tempo op onderzoek uit gaan. Het kind staat bij Kind & Co centraal.

Het is nog niet mogelijk om jouw kind in te schrijven voor dit kinderdagverblijf. Maar om ouders uit Weespersluis wel al een opvangplek te bieden, heeft Kind & Co kinderdagverblijf de Buuren opgezet. Dit kinderdagverblijf opent deze zomer al en is bedoeld voor kinderen waarvan de ouders in de wijk Weespersluis wonen. Meer informatie over dit kinderdagverblijf lees je op hun websitepagina.

Zodra er meer informatie bekend is over de opvang in Weespersluis actualiseren we deze pagina.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis en de start verkoop data van de verschillende deelgebieden? Meld je dan hieronder aan voor deze nieuwbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen