Aanbod Weespersluis in 2022

Nieuw aanbod in 2022

In 2022 gaat in Weespersluis weer een groot aantal woningen gefaseerd in verkoop. Het gaat om ca. 250 grachten- en kadewoningen, twee-onder-een-kapvilla’s en vrijstaande villa’s in een aantal verschillende deelgebieden in Vechtrijk en 80 woningen in Waterrijk. 

Vechtrijk

De deelgebieden in Vechtrijk liggen in en om het ‘centrum’ van Weespersluis, rondom het haventje aan de Gouw. In dit stukje Vechtrijk komen winkels, een gezondheidscentrum en overige voorzieningen rondom een plein. Hier valt straks van alles te beleven: bootjes kijken die richting de Vecht varen, uitkijken over de Gouw vanaf de steiger of lekker op een terrasje zitten. Een deel van de woningen ligt aan het Gouwpark met het strandje en de doorgang naar de Vecht. 

Waterrijk

Deelgebied Waterrijk 5A1-oost ligt op een prachtige plek waar de Gouw op z'n breedst is. Bijzonder is dat dit deel van Waterrijk aan drie zijden omringd wordt door het water en dat het aan het enige haventje in Waterrijk ligt. Dat is heerlijk landelijk buitenwonen.

Aanbod van de 3 ontwikkelaars in 2022

Het gaat om de deelgebieden Vechtrijk XA2, XB2, 3A en 3B en Waterrijk 5A1-oost.

Aanbod 2022 van BPD/Van Erk in Waterrijk >> 
Aanbod 2022 van AM in Vechtrijk >>
Aanbod 2022 van Blauwhoed/Van Wijnen in Vechtrijk >>

Kaart WS Aanbod 2022

Afwisselende sfeer in Vechtrijk

In Vechtrijk komen notariswoningen, statige grachtenpanden, herenhuizen en riante twee-onder-een-kapwoningen. Hier woon je aan het Gouwpark of aan de kade met zicht op de bootjes richting de Vecht. De mix van rijk gedecoreerde architectuur en een strakke Oudhollandse classicistische stijl zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

Lees meer over Vechtrijk >> 

Landelijk wonen in Waterrijk

Waterrijk is een rijk van eilandjes waarbij landelijk chique én eigentijds wonen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bootjes, steigers en bruggen kenmerken de rijke beleving van het water in dit deel van Weespersluis.

Lees meer over Waterrijk >>

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen