Albert Heijn vanaf medio 2024 gevestigd in Vechtrijk

In het centrum van Weespersluis, dat na de zomer in aanbouw wordt genomen, wordt een Albert Heijn supermarkt gevestigd naast onder andere een horecagelegenheid en het Gezondheidscentrum Weespersluis.
1 juni jl. tekenden Fred Langeslag (projectdirecteur GEM Bloemendalerpolder) en Bruce Peters  (namens Lindeman/Caelum Investments) de huurovereenkomst.

Albert Heijn vestiging in Weespersluis

GEM Bloemendalerpolder, de ontwikkelaar van Weespersluis is verheugd over de komst van de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen in de nieuwe wijk Weespersluis: 

Het betreft een grote Albert Heijn supermarkt voorzien van het nieuwste format waarbij de nadruk ligt op vers. De winkeloppervlakte bedraagt ca 1.800m² waarbij veel gebruik wordt gemaakt van digitaal gemak in de vorm van zelfscan, handscanners etc.

Deze Albert Heijn supermarkt wordt aangestuurd door ondernemers die verscheidene succesvolle winkels in de omgeving bezitten. Een daarvan, aan de Jan Evertsestraat in Amsterdam, is in 2014 uitgeroepen tot mooiste supermarkt van heel Nederland. Dat belooft veel goeds voor Weespersluis!

Sfeervol centrum in Weespersluis

Middenin in Vechtrijk komt het centrum van Weespersluis. Met een sfeervol ‘ontmoetingsplein’ aan een haven, valt in dit deel van Weespersluis straks van alles te beleven. Hier halen bewoners hun dagelijkse boodschappen in de supermarkt, strijken ze neer voor een kop koffie of een borrel op een zonnig terras of ontmoet men elkaar bij een van de bankjes aan de haven met uitzicht op de uitvarende en aanmerende bootjes.In het centrum worden ook kleinschalige winkels, een gezondheidscentrum, een brede school en een kinderdagverblijf gevestigd.

Beeld met AH XS

Bijschrift: Onder het ‘klokgebouw’ staan de parasols van het terras al ingetekend.
Het witte gebouw aan de linkerzijde is het toekomstige gezondheidscentrum.


Voorzieningen in het centrum

Wanneer je richting het centrum van Weespersluis gaat, zie je straks meteen het Gezondheidscentrum Weespersluis  in het bijzondere witte gebouw op de hoek. Hier worden onder andere twee huisartsenpraktijken, een apotheek, een fysiotherapeut en een tandartsenpraktijk gevestigd. Naast het Gezondheidscentrum komt de Albert Heijn. Verder is op het plein ruimte voor kleinschalige voorzieningen en horeca en is er plek om de auto of fiets te parkeren. Aan de zuidkant van het centrum, aan de rand van het Weespersluispark, bevindt zich nu al de Brede School en opent naar verwachting in 2023 het kinderdagverblijf haar deuren.

De haven en De Gouw

In het centrum komt ook een sfeervolle haven die veel mogelijkheden biedt op het gebied van sloepen, kleine zeilbootjes, kano’s en suppen. Via De Gouw en de nieuwe sluis zijn watersportliefhebbers zo op de Vecht.

22520 De Firma Stek Weespersluis Vechtrijk Centrum Haven 72dpi


Aanbod woningen centrum Weespersluis

Een groot aantal woningen dat rondom het centrumgebied in Weespersluis wordt gebouwd gaat dit jaar nog in verkoop. Het centrum van Weespersluis ligt in Vechtrijk. Meer informatie over het actuele en toekomstige aanbod staat op www.weespersluis.nl/aanbod.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen