Voorbereidingen bouwwerkzaamheden Weespersluis van start

Start bouwwerkzaamheden woningen in Weespersluis

Deze week, de 4e week van januari 2018, starten de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de eerste woningen van Blauwhoed/ Van Wijnen in Weespersluis.

Heien

Vanaf deze week is er veel te zien op de bouwplaats van Weespersluis. Eerst wordt de heistelling aangevoerd, waarna gestart wordt met het heien voor 24 woningen. Deze heiwerkzaamheden duren ongeveer twee weken. Daarna zullen de nutsbedrijven de kabels en leidingen aanleggen in het gebied. Na deze werkzaamheden gaat de bouw van de woningen door met het aanbrengen van de fundering.

Deze eerste woningen in deelproject Lanenrijk, fase 1A van Weespersluis zullen naar verwachting na de zomer worden opgeleverd. Ook AM en BPD/Van Erk starten de komende periode met de bouw van de woningen in fase 1A die in totaal uit 179 woningen zal bestaan.

De woningen dit deelgebied worden gebouwd in karakteristieke fin de siècle stijl met unieke, rijk gedecoreerde gevels en zijn ontworpen door Mulleners + Mulleners en Heren 5 Architecten.

Aanbod Lanenrijk fase 1B voor de zomer

Inmiddels zijn alle woningen van AM, BPD/Van Erk en Blauwhoed/Van Wijnen in Lanenrijk Fase 1A onder optie of verkocht, enkele kavels komen later in verkoop. Nieuw aanbod in Lanenrijk fase 1B wordt voor de zomer van 2018 verwacht. 

Werkzaamheden GEM Bloemendalerpolder

Tegelijkertijd gaan ook de werkzaamheden van de GEM Bloemendalerpolder door. Het gaat dan met name om het bouwrijp maken van woonvelden die na de eerste fase aan de beurt zijn om te bebouwen, en het ophogen van volgende woonvelden. Denk hierbij aan de aanvoer van zand en het aanleggen van drainage en riolering. Deze werkzaamheden zijn al enige tijd geleden van start gegaan en lopen door in de komende periode. 

Wil je ook wonen in Weespersluis?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerst op de hoogte wanneer de volgende woningen in verkoop gaan!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen