Eerste bewoners van Weespersluis ontvangen sleutel

Eerste bewoners van Weespersluis ontvangen sleutel

Op vrijdag 16 november ontvingen Martijn en Lianka en Floor de sleutel van hun nieuwe woning in Weespersluis uit handen van wethouder John Vos van de gemeente Weesp en de directeuren Eltjo Bouwman (Blauwhoed) en Frank Klomp (Van Wijnen), namens de ontwikkelcombinatie GEM Bloemendalerpolder. Deze eerste bewoners van Weespersluis zijn ontzettend enthousiast over hun verhuizing naar deze nieuwe wijk.

Martijn en Lianka hebben drie kinderen en wonen nu in Diemen. Ze hebben veel zin om te verhuizen: “We leven hier al anderhalf jaar naar toe, en zijn ook al steeds meer in Weesp te vinden. We hebben vooral zin in een bootje voor de deur. We verwachten dat we eind januari gaan verhuizen.” Ook Floor uit Amsterdam is blij: “We hebben hier een hele mooie woning gekocht, met bijzondere details. We wonen nu best klein in Amsterdam-Oost, en hebben hier straks de ruimte die we nodig hebben!”

Ook is dit moment een mijlpaal voor Weesp. Wethouder Vos is verheugd: “Na jarenlange voorbereiding in de Bloemendalerpolder is de oplevering van deze eerste woningen in de nieuwe wijk Weespersluis een mijlpaal voor alle partijen; allereerst voor de nieuwe bewoners, maar zeker ook voor GEM Bloemendalerpolder en voor ons als gemeente Weesp. De eerste nieuwe bewoners zijn eigenlijk de pioniers voor deze nieuwe wijk Weespersluis. Ik heet hen van harte welkom in onze prachtige gemeente!”

Planning

In november/ december 2018 worden ook de overige woningen van Blauwhoed/Van Wijnen uit de eerste fase opgeleverd. In het voorjaar van 2019 volgen de woningen die zijn ontwikkeld door BPD/Van Erk en AM. In de loop van 2019 start de verkoop van de volgende fase van deelplan Lanenrijk.

DSC00159

DSC00183

DSC00175

DSC00187

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen