Ga je voor lage energiekosten, kies je voor nieuwbouw

Overweeg je te verhuizen, maar twijfel je tussen een bestaande woning en een nieuwbouwwoning? Lees dan vooral verder, want met een nieuwbouwwoning zet je op het gebied van energiebesparing een belangrijke stap in de toekomst. 

Wonen in Weespersluis is financieel aantrekkelijk én duurzaam. Alle nieuwbouwwoningen in deze gewilde wijk hebben energielabel A++ of A+++. Dit betekent onder andere dat de woningen in de basis goed geïsoleerd zijn. Juist daarom kiezen steeds meer mensen bewust voor nieuwbouw, want voordelen zijn er genoeg. Wij zetten ze voor je op een rij!

I Besparen op energiekosten

Met een nieuwbouwwoning ben je helemaal voorbereid op een toekomst zonder gas. Alle huizen in Weespersluis zijn voorzien van de beste isolatie. Van muren, buitengevels tot aan het dak. Ook hebben de huizen HR++ glas en een warmtepomp met vloerverwarming en -koeling en in de meeste gevallen zonnepanelen. Door al deze state of the art installaties op het gebied van verwarmen en energieopwekking bespaar je maandelijks aanzienlijk op je energiekosten. 

Bereken hier gemakkelijk jouw energiebesparing >>>

II Aantrekkelijke hypotheekrente
Als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt, kun je aanspraak maken op een duurzaamheidshypotheek. Je kunt dan geld lenen tegen een lagere rente. Hoe duurzamer je woning, hoe hoger de rentekorting. Bovendien biedt deze hypotheek in sommige gevallen zelfs de mogelijkheid om meer te lenen dan de woningwaarde. Zo kun je meerwerk, zoals een keuken, badkamer of vloeren, meefinancieren.

III Nauwelijks onderhoud
Koop je een nieuwbouwwoning in Weespersluis dan hoef je je de eerste jaren geen zorgen te maken over het onderhoud. Het gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen en de vakkundige afwerking zorgen ervoor dat jouw woning klaar is voor de toekomst. 

IV Duurzame leefstijl

Ook het groene karakter van het gebied, waar volop geïnvesteerd wordt in het stimuleren van de biodiversiteit, draagt bij aan een duurzame leefstijl. In het woonlandschap Weespersluis spelen water en natuurinclusief bouwen een belangrijke rol. Zo wordt hittestress in warme zomermaanden voorkomen en wordt regenwater opgevangen. Drie stadsparken en De Gouw - een grote waterplas middenin Weespersluis - stimuleren bovendien beweging. Hier is volop ruimte om veilig te spelen, sporten, wandelen of fietsen. 

Benieuwd naar wonen en leven in Weespersluis?  https://weespersluis.nl/weespersluis

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen