Gezondheidscentrum Weespersluis stap dichterbij

De realisatie van het Gezondheidscentrum Weespersluis is een stap dichterbij gekomen! Dinsdag 16 maart tekenden GEM Bloemendalerpolder, belegger Jadico Investments en verschillende zorgverleners uit Weesp een intentieovereenkomst. Met de komst van het gezondheidscentrum krijgen de inwoners van Weespersluis uitstekende zorg en gemak onder één dak. 

Gezondheidscentrum Weespersluis maakt deel uit van het centrum van Weespersluis, dat op dit moment op de tekentafel wordt ontwikkeld. De start van de bouw staat gepland voor voorjaar 2022 en de oplevering is verwacht voor het najaar 2023. Er komen twee huisartsenpraktijken (huisartsenpraktijk Weespersluis en huisartsenpraktijk Elise), apotheek Ballintijn en multidisciplinaire praktijk OREC met fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtiek en een (medische) fitnesspraktijk.

Naast een gezondheidscentrum is er in het centrum van Weespersluis ook ruimte voor een supermarkt, enkele winkels voor de dagelijkse boodschappen en (dag)horeca. Deze worden in een later stadium ingevuld op initiatief van de GEM Bloemendalerpolder / Weespersluis.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen