Kerstboom Weespersluis 2021

De kerstboom in Weespersluis staat er weer!

Ook dit jaar staat de kerstboom weer bij de entree van Weespersluis. Met prachtige verlichting en de inmiddels bekende slinger met de letters van Weespersluis is de boom ook dit jaar weer een blikvanger. Het stokje voor de coördinatie en financiering van de kerstboom is dit jaar overgedragen aan Sandra, Debbie, Nicolien, Lars en Kees-Jan: één huidige, één oud-bewoner en drie toekomstige bewoners van Weespersluis.

Huidige en nieuwe bewoners pakken organisatie op

Sandra zag vorig jaar de oproep van de ontwikkelaars van Weespersluis dat je je als (toekomstige) bewoner kon aanmelden om mee te helpen met de organisatie om de kerstboom te plaatsen. ‘Ik was net in Weespersluis komen wonen en ik dacht: dat is een leuke manier om mijn nieuwe buren te leren kennen.’ En niet alleen Sandra meldde zich aan. Ook Kees-Jan en toekomstige bewoners Debbie, Nicolien en Lars zagen kans om hun nieuwe buren alvast beter te leren kennen.

De verhuizingen van deze laatste drie staan voor het nieuwe jaar gepland. Maar dat weerhield ze er niet van om nu al mee te helpen. Zo had Lars zich opgegeven omdat hij een actieve rol wil spelen in Weespersluis en dit de perfecte start was. En Debbie is al enige tijd verloskundige in Weesp en is de echte verbinder van het team: ‘Zij kende de juiste lokale partijen om dit voor elkaar te krijgen en koppelde iedereen aan elkaar’, vertelt Sandra.

Nieuwe traditie

Ze kijken er nu al naar uit om de traditie van het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom voort te zetten én uit te breiden! Want deze eerste keer smaakt naar meer! Zo willen ze er volgend jaar het liefst een klein event omheen bouwen: ‘Met een vuurkorf, een poffertjeskraam en met glühwein. En dan met alle bewoners van Weespersluis bij elkaar komen om de lichtjes te ontsteken’, gaat Sandra enthousiast verder. Zo hopen ze alle vier dat een nieuwe traditie ontstaat.

Zet jezelf op de foto met de kerstboom!

Ben jij ook benieuwd naar de kerstboom? Neem snel een kijkje op de brug bij de Bloemendalerpoldersingel en de Fort Abcoudestraat en maak een mooie foto van jezelf met de kerstboom en post deze op social media met de hashtag #kerstboomweespersluis.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen