Nieuw aanbod 2021 in aantocht

De komende maanden gaat in Weespersluis een groot aantal woningen in Waterrijk in verkoop. Een gevarieerd aanbod van herenhuizen en bungalows, luxueuze appartementen, royale twee-onder-een-kapvilla's en riante villa's aan het water. 

Kleiner Vrijstande woning type 1 bnr 89

92 royale woningen in Waterrijk 4B1

In Waterrijk 4B1 brengt ontwikkelaar AM 92 woningen in verkoop. Hier komt een grote variëteit aan woningen: rietgedekte vrijstaande villa’s met tuinen aan het water, stijlvolle herenhuizen aan een haventje en prachtige landelijke twee- en vier-onder-een-kapvilla’s in een rustieke 'barn stijl' met rijke detaillering. Het prachtige woonlandschap van Waterrijk 4B1 ligt vlak bij de Vecht en is aan drie zijden omgeven door De Gouw, de centrale waterplas van Weespersluis.

Meer informatie over Waterrijk 4B1 >>>

 

0ec95cf5 49aa 43ef 96e4 8820669cd0cb

73 luxe woningen in Waterrijk 4B2

In Waterrijk 4B2 gaan 73 woningen van ontwikkelcombinatie BPD/Van Erk in verkoop. Hier vind je afwisselend statige herenhuizen, twee-onder-een-kapvilla's en vrijstaande villa's. Een groot aantal villa's heeft een tuin aan het water met de mogelijkheid om een sloep aan te leggen. Via de 'Weespersluis' vaar je zo de Vecht op. Op dit eiland worden prachtige rietgedekte kappen afgewisseld met klassieke pannendaken. Waterrijk 4B2 ligt gedeeltelijk aan het water en direct aan 't Breedland, een prachtig natuurlijk landschapspark van circa 100 hectare. Hier woon je heerlijk ontspannen met het water én de natuur dichtbij.

Meer informatie over Waterrijk 4B2 >>>

Schermafbeelding 2021 05 03 om 16.58.53

 

78 woningen in Waterrijk 5A1 oost

In Waterrijk 5A1 oost brengt ontwikkelcombinatie BPD/Van Erk 78 woningen in verkoop. De woningen variëren van statige herenhuizen aan het haventje, tot prachtige twee-onder-een-kapvilla's en vrijstaande villa’s met steigers aan het water. Hier woon je heerlijk rustig en aan drie kanten omzoomd door de Gouw. 
 
Meer informatie over Waterrijk 5A1 oost >>>

3b32d42d 577c 4532 bd95 3d06ef70289e

70 landelijke woningen in Waterrijk 5A1 west

In Waterrijk 5A1 west brengt ontwikkelcombinatie Blauwhoed/Van Wijnen 70 woningen in verkoop. De woningen variëren van prachtige vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen op ruime kavels, fijne bungalows in verschillende groottes tot luxueuze appartementen. Hier woon je landelijk chique en eigentijds op je eigen 'eiland', omringd door veel groen, water, grote tuinen en veranda’s.
 
Meer informatie over Waterrijk 5A1 west >>>

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen