Nieuw aanbod Lanenrijk: appartementen en herenhuizen

Nieuw aanbod Lanenrijk: appartementen en herenhuizen

 Juni 2019 start de gefaseerde verkoop van de woningen in deelplan Lanenrijk 1B2. Het aanbod bestaat uit een groot aantal appartementen en herenhuizen, ontworpen in de voor Weespersluis kenmerkende fin de siècle architectuurstijl. Alle woningen zijn gasloos en op de toekomst voorbereid. Zo worden de woningen voorzien van warmtepompen, hetzij via de lucht, of via de bodem (waardoor in de zomer ook koeling beschikbaar is). De huizen bevinden zich deels aan of bij het water in deze groene wijk en op steenworp afstand van het station van Weesp, met een directe verbinding naar Amsterdam.

Appartementen

In totaal gaan deze fase ca. 100 twee- en driekamerappartementen in mooie appartementengebouwen in verkoop. De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 50 m2 en beschikken over een fijne buitenruimte. De indicatieve koopsommen zijn vanaf ca. €205.000 v.o.n.

2048x1536 app 1 uitsnede

Impressie appartementengebouw BPD/Van Erk

Herenhuizen

In deze fase van Lanenrijk gaan ca. 70 herenhuizen in verkoop. Variërend van rijwoningen en hoekwoningen tot drie-onder-een-kapwoningen. Het woonoppervlak van de herenhuizen start vanaf ongeveer 105 m2 met een indicatieve v.o.n.-prijs vanaf €420.000. 

Aanbod online

Weespersluis wordt ontwikkeld door verschillende partijen. Momenteel staat een vooraankondiging van het aanbod van appartementen en herenhuizen van ontwikkelaar BPD/Van Erk online. Zodra het aanbod van ontwikkelaars Blauwhoed/Van Wijnen en AM online verschijnt, brengen we je hiervan op de hoogte via de aanbodpagina en onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen