Nieuw aanbod Lanenrijk in verkoop vanaf 18 juli a.s

Nieuw aanbod Lanenrijk in verkoop vanaf 18 juli

Op donderdag 18 juli start de gefaseerde verkoop van Lanenrijk fase 1B2. Als eerste gaan 52 herenhuizen van ontwikkelaar BPD/Adriaan van Erk in verkoop. De verkoop van Lanenrijk fase 1B2 gaat later deze zomer verder met het aanbod van Blauwhoed/Van Wijnen. Na de zomer gaan de woningen van ontwikkelaar AM in verkoop. Het totale aanbod bestaat uit een groot aantal appartementen en herenhuizen, ontworpen in de voor Weespersluis kenmerkende fin de siècle architectuurstijl.

Appartementen

In totaal gaan in deze fase ca. 100 twee- en driekamerappartementen in mooie appartementengebouwen in verkoop. De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 50 m2 en beschikken over een fijne buitenruimte. Indicatieve koopsommen vanaf ca. €205.000 v.o.n. 

Herenhuizen

In deze fase van Lanenrijk gaan ca. 70 herenhuizen in verkoop. Variërend van rijwoningen en hoekwoningen tot drie-onder-een-kapwoningen. Het woonoppervlak van de herenhuizen start vanaf ongeveer 105 m2 met een indicatieve v.o.n.-prijs vanaf €420.000. 

Gasloos

Vanaf deze fase gaat Weespersluis gasloos bouwen. Dit betekent een alternatieve oplossing voor warm water, koken en verwarming. De CV ketel wordt vervangen door warmtepompen, hetzij via de lucht, of via de bodem (waardoor in de zomer ook koeling beschikbaar is). Woningen krijgen hierdoor zoveel mogelijk vloerverwarming. Dat is comfortabel. En doordat er geen radiatoren zijn, hebben bewoners meer keuzevrijheid bij de indeling van hun woning.

Aanbod online

Weespersluis wordt ontwikkeld door verschillende partijen. Op donderdag 18 juli start de verkoop van de eerste 52 herenhuizen van ontwikkelaar BPD/Van Erk. Zodra het aanbod van ontwikkelaars Blauwhoed/Van Wijnen en AM online verschijnt, brengen we je hiervan op de hoogte via de aanbodpagina en onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen