Nieuwe fase Weespersluis: Vechtrijk XAB1

Nieuwe fase Weespersluis: Vechtrijk XAB1

Ontwikkelcombinatie BPD/Van Erk brengt over enkele maanden 76 woningen online in verkoop. In het centrum van Vechtrijk, dichtbij de gezellige haven en winkels. Hier woon je in een unieke woning met de kenmerkende architectuur van Vechtrijk: knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers; hier wonen voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht.

Wonen in het centrum van Weespersluis

Het aanbod bestaat uit 6 twee-onder-een-kapvilla’s, 2 vrijstaande villa’s en 68 heerlijke herenhuizen. Bijzonder aan deze fase is dat een deel van de woningen aan de sfeervolle haven ligt. Je legt je boot dus voor de deur aan en vaart zo via De Gouw de Vecht op! En op loopafstand ligt het ‘ontmoetingsplein’, waar van alles te beleven valt. Hier kom je voor je wekelijkse boodschappen in de supermarkt of een kop koffie op een zonnig terras.

Lichte en ruime gezinswoningen

Er worden veel verschillende type woningen gebouwd, waaronder woningen met vier bouwlagen. De Oudhollandse bouwstijl met zijn typerende strak vormgegeven gevels en de brede, hoge ramen markeert deze fase. Hierdoor zijn de woningen ruim en licht en voelen zij royaal aan. Dit zijn ideale gezinswoningen met voor iedereen een heerlijke eigen plek.

Lees meer over Vechtrijk XAB1 >>

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen