Na de succesvol verlopen verkoop in juli jl. start eind augustus de verkoop van in totaal 74 woningen in Vechtrijk in Weespersluis. Het is een gevarieerd aanbod van appartementen, herenhuizen, grachtenpanden, werfwoningen, pakhuizen, royale twee-onder-een-kapvilla's en een riante villa aan het water. 

48 s6 cam003 02

Wonen aan de haven in Vechtrijk XB2

In Vechtrijk XB2 worden 2e helft augustus 37 diverse woningen in verkoop gebracht door ontwikkelcombinatie Blauwhoed|Van Wijnen. Vechtrijk XB2 is aan drie kanten omzoomd door de Gouw en ligt middenin het centrum van Weespersluis. Hier woon je heerlijk centraal, met uitzicht op het water. Het nieuwe aanbod bestaat uit o.a. riante herenhuizen waarvan enkele met uitzicht over de Gouw, prachtige grachtenhuizen en appartementen aan de haven en een bijzondere villa.

Bekijk nu het woningaanbod en schrijf je in als geïnteresseerde >>

 

28 s5 de Firma Stek cam002

Wonen tussen twee parken in Vechtrijk XA2 

In Vechtrijk XA2 gaan eind van de zomer 37 woningen van ontwikkelaar AM in verkoop. Vechtrijk XA2 ligt heerlijk groen tussen twee parken en in het sfeervolle centrum van Weespersluis. Hier woon je prachtig, met het water en de haven dichtbij. In Vechtrijk XA2 komt een grote variëteit aan woningtypes: van fraaie pakhuizen met een industriële werfachtige uitstraling tot stadswoningen in meer dorpse sferen aan het park. 

Bekijk direct het woningaanbod en schrijf je in als geïnteresseerde >>

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen