Open Huis Weespersluis 8 juli a.s.

Open Huis Weespersluis 8 juli a.s.

Op zaterdag 8 juli a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren we een Open Huis in Weespersluis in Waterrijk, Vechtrijk en Lanenrijk! 

Een mooie kans om te ervaren hoe heerlijk wonen het is in deze groene en waterrijke omgeving, om bewoners te ontmoeten en je vragen te stellen aan deskundigen uit het projectteam.

Open Huis

Op zaterdag 8 juli ben je vanaf 14 uur van harte welkom in het projectkantoor van Weespersluis. Hier word je welkom geheten door het projectteam en hoor je alles over het actuele aanbod in Weespersluis.In Vechtrijk zijn momenteel nog enkele woningen beschikbaar.

Daarnaast haal je hier de routekaart van het Open Huis op, zodat je precies weet welke woningen je kunt bekijken, waar je de bouwplaats op kunt en welke rondleiding je kunt volgen. 

Ook kun je in Lanenrijk en in Vechtrijk/Waterrijk een QR wandeling maken. Tijdens verschillende audiofragmenten hoor je meer over deze nieuwe wijk. Uiteraard zorgen we ook voor een ijsje  en een drankje, is er een kleine speurtocht voor kinderen en kun je in een een-, twee- of vierpersoonskano een tochtje maken op de Gouw.

Waar en wanneer

Datum en tijd: zaterdag 8 juli, 14.00 - 17.00 uur
Waar: projectkantoor Weespersluis
Navigeer naar de Korte Muiderweg ter hoogte van nummer 57, houd onderstaand routekaartje bij de hand en bereik vervolgens via routeaanwijzingen ter plaatse het projectbureau. We raden je aan om met het OV of de fiets te komen. Voor degenen die met de auto komen, is er parkeergelegenheid. 

Zet 8 juli nu alvast in je agenda! 

 Het actuele aanbod in Weespersluis vind je altijd op deze website >>

Routekaart Projectbureau Weespersluis Basis 2 small

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen