Tweede fase Lanenrijk 2A2 nu in verkoop

Tweede fase Lanenrijk 2A2 nu in verkoop

De online verkoop van de tweede fase woningen in Lanenrijk 2A2 is gestart. Hier komen 42 statige herenhuizen, tien royale twee-onder-een-kap villa’s en één exclusieve vrijstaande villa aan het water. 

De woningen in Lanenrijk 2A2 liggen op een eilandje, met aan drie zijde watergangen en aan de noordkant de Gouw, de grote waterplas midden in Weespersluis. De villa's hebben een riante tuin aan het water. Hierdoor vaar je met je sloep zó de Vecht op. Je woont in Weespersluis niet alleen omringd door natuur, maar ook op een steenworp afstand van het centrum van het sfeervolle vestingstadje Weesp, met zijn vele terrassen aan het water en goede restaurants.

De woningen worden gebouwd in de voor Lanenrijk kenmerkende Fin de siècle architectuurstijl met rijke decoraties, zoals ruime dakoverstekken met mooie houten daklijsten, fraaie erkers en een grote variëteit in kleur van metselwerk, bakstenen en kozijnen. Dit is de tweede fase van Lanenrijk 2A2. In totaal komen er 108 woningen van ontwikkelaar AM, verdeeld over drie fases. Meer informatie over de woningen lees je in het online magazine, of schrijf je direct in via de projectwebsite.

Je kunt je inschrijven tot woensdag 19 augustus, 12 uur. Meer informatie over de verschillende woningen vind je op de projectwebsite

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen