Maak kennis met Marijn van Tandartsen Weespersluis

Maak kennis met Marijn van Tandartsen Weespersluis

De goedlachse tandarts Marijn Wegener uit Amsterdam start met 12 jaar ervaring haar eigen praktijk ‘Tandartsen Weespersluis’. Wachten tot ze haar intrek kan nemen in het nieuwe Gezondheidscentrum Weespersluis wil ze niet, want de inschrijvingen stromen al binnen. Half mei start ze daarom alvast op haar tijdelijke locatie Nieuwstad 60; direct boven Drogisterij Care & Beauty.

Marijn lijkt hier in Weesp al helemaal op haar plek als we elkaar ontmoeten bij De Eendracht op het Groote Plein. ‘Zo voelt het ook,’ lacht ze, ‘en ik bof enorm met deze fijne, tijdelijke locatie.’ Het nieuwe Gezondheidscentrum Weespersluis is nog in aanbouw en opent haar deuren in het najaar van 2024. ‘Met mijn specialisaties in o.a. tandzorg voor jonge kinderen en de nieuwste (doorzichtige) beugelbehandelingen voor volwassenen hoop ik nu alvast een mooie aanvulling te zijn op het huidige tandartsenaanbod in Weesp en omgeving.’

Persoonlijke aandacht

De reviews op Zorgkaart Nederland zijn lovend: "Allround, zeer deskundig en neemt alle tijd." ‘Persoonlijke aandacht geven vind ik echt heel belangrijk,’ zegt Marijn. ‘Zeker bij kinderen. Die fop je niet met teksten als ‘het is zo voorbij of het doet geen pijn’. Nu ik zelf moeder ben, weet ik dat als geen ander. Helderheid en met aandacht je handelingen uitleggen, helpt wel. Jonge kinderen neem ik daarom mee in een fantasieverhaaltje waarbij ik een vogeltje op hun vinger plaats. Hun focus op dat vogeltje zorgt gelijk voor ontspanning. Zo wordt elk controlemoment een feestje.’ Ook angstige patiënten kunnen daarom goed bij Marijn terecht.

Het team

Een van de voornaamste specialisaties van Marijn is de beugelbehandeling voor volwassenen met een doorzichtige beugel. Een dankbare specialisatie die altijd zorgt voor tevreden patiënten. Ook esthetische en restauratieve behandelingen behoren tot de specialisaties. Na haar intrek in Gezondheidscentrum Weespersluis sluit haar man Bob Scheeren zich aan bij het team. Bob is endodontoloog, de tandarts gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen. Een mondhygiëniste en tandarts-implantoloog voegen zich later toe aan het team.

Fris, modern en centraal gelegen

Als Pinterest-fan laat Marijn ons enthousiast moodboards en de plattegrond van haar nieuwe praktijk met vier behandelkamers zien. Hoge ramen en houten details zorgen voor een frisse, moderne én warme sfeer. ‘In het nieuwe Gezondheidscentrum Weespersluis zitten we straks samen met de apotheek op de begane grond. Ook met de andere ondernemers OREC Fysio, de huisartsenpraktijken, podotherapie- en logopediepraktijk is al regelmatig contact.’

Tijdelijke locatie

Vanaf half mei gaat de tandartspraktijk open op de tijdelijke Nieuwstad-locatie in het oude centrum. Je kunt je nu al aanmelden via haar website.


Meer weten over het nieuwe Gezondheidscentrum Weespersluis


Geïnteresseerd in wonen in Weespersluis?

Meld je aan voor de nieuwsbrief dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Weespersluis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Voorletters *
Wat zijn de voorletters van uw naam?
Tussenvoegsel
Achternaam *
Vul uw achternaam in
E-mail *
Op welk e-mailadres kunnen we u bereiken?
Plaats
Wat is de plaatsnaam van uw adres?
Versturen